ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΕΜΠ! Αποκλεισμός της Πολυτεχνειούπολης αύριο 9/4

Κοινό ψήφισμα των εκλεγμένων στα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων του ΕΜΠ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΕΜΠ! ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΣ!

Σήμερα Πέμπτη 8/4 πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση των Φ.Σ του ΕΜΠ στην Πρυτανεία με αίτημα το άνοιγμα των σχολών με όλα τα μέτρα προστασίας, καθώς και τη μη εφαρμογή του νόμου Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη, να μην πατήσει το πόδι της η αστυνομία στο πολυτεχνείο. Ο Πρύτανης του ΕΜΠ απείλησε ότι θα πραγματοποιήσει εισαγγελική παρέμβαση και θα καλέσει την αστυνομία, δεν έχασε δηλαδή ευκαιρία να απειλήσει ότι θα εφαρμόσει το νόμο, παρακάμπτοντας όλες τις αποφάσεις των φοιτητικών συλλόγων και των υπόλοιπων συλλογικών φορέων που έχουν παρθεί εδώ και τόσο καιρό στο ίδρυμα κι έχουν εκφραστεί με τις κινητοποιήσεις και τους συντονισμούς τους. Να μην τολμήσει ο Πρύτανης να φέρει αστυνομία στις σχολές μας! Να μην παίξει το παιχνίδι της κυβέρνησης και να μη δώσει κανένα άλλοθι με τη στάση του για την είσοδο της αστυνομίας στο ΕΜΠ! Οι φοιτητές, οι εργαζόμενοι, οι ΥΔ δεν είμαστε εγκληματίες! Τα αιτήματα μας είναι δίκαια. Απαιτούμε να ανοίξουν εδώ και τώρα οι σχολές! Να ανατραπεί ο νόμος Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη!

Να μην τολμήσει η Πρυτανεία του ΕΜΠ να υλοποιήσει μαζί με την κυβέρνηση και τον Χρυσοχοΐδη αυτό το νόμο. Θα μας βρουν απέναντι τους! Η μάχη απέναντι στο νόμο θα πάει μέχρι τέλους, θα είμαστε νικητές!

Αποφασίζουμε τον αποκλεισμό της Πολυτεχνειούπολης αύριο Παρασκευή 9/4 από κοινού με τους υπόλοιπους συλλογικούς φορείς του ιδρύματος.