Απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Σπουδαστών (ΥΔ) ΕΜΠ – ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠ

Καταδικάζουμε απερίφραστα τον εμπρησμό που έφερε ως αποτέλεσμα την καταστροφή υπηρεσιακού οχήματος του ΕΜΠ σήμερα το πρωί στο parking της σχολής Χημικών Μηχανικών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με τους αγώνες των φοιτητών, των υποψηφίων διδακτόρων, των ερευνητών, των εργαζόμενων του ΕΜΠ. Αντίθετα, ρίχνουν νερό στον μύλο της κυβέρνησης και στρώνουν το έδαφος για να πετύχει το οργανωμένο σχέδιο της για τη νομιμοποίηση της καταστολής και της αστυνόμευσης μέσα στους πανεπιστημιακούς χώρους, την εγκατάσταση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας στο campus της Πολυτεχνειούπολης.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι, οι Σύλλογοι των Υποψηφίων Διδακτόρων, Μεταπτυχιακών και Εργαζομένων του ΕΜΠ, οργανωμένα και συντονισμένα θα συντρίψουμε τα σχέδια τους και θα ακυρώσουμε στην πράξη το συντεταγμένο σχέδιο καταστολής και εισόδου της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας.

Το οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης δεν θα πετύχει!