Εκλογές Συλλόγου Υποψηφίων Διδακτόρων ΕΜΠ // 15-16 Δεκέμβρη 2021

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την τελευταία εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1/12, οι εκλογές του συλλόγου μας ορίστηκαν για το διήμερο 15-16 Δεκεμβρίου.

Η εκλογική διαδικασία θα γίνει στην Αίθουσα Τεχνικού Συμβουλίου (στο κτίριο Διοίκησης της Πολυτεχνειούπολης) και οι ώρες της ψηφοφορίας θα είναι:

·       την Τετάρτη 15/12, 8:00-16:00

·       την Πέμπτη 16/12,  12:00-20:00

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα (μεμονωμένοι υποψήφιοι ή παρατάξεις) να στείλουν e-mail στο ekloges.yd.2021@gmail.com, το οποίο διαχειρίζεται η εφορευτική επιτροπή. Σε αυτό μπορείτε να στέλνετε, επίσης, ερωτήσεις σχετικά με τις εκλογές.

Ενημερώστε όλοι τους συναδέλφους σας, που δεν είναι γραμμένοι στη λίστα, και πείτε τους πως να γραφτούν ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://lists.ntua.gr/mailman/listinfo/yd_list, ώστε να έχουν μια πρώτη επαφή με το σύλλογο.

Καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου, και ειδικά τους νέους συναδέλφους, να δραστηριοποιηθούν και να συμμετέχουν ενεργά στη λειτουργία και στις εκλογές του συλλόγου, για να δυναμώσει η συλλογική διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ΥΔ.

Η εφορευτική επιτροπή

afisaeklogesyd2021